previous arrow
next arrow
Slider

Pravno obvestilo

Zaščita pravic

 

Predmet tega obvestila je spletna stran na naslovu www.kamnosestvo-methans.com. Vsa vsebina na tej spletni strani je last podjetja Methans Simon s.p. in je informativne narave. To spletno mesto smo oblikovali z namenom omogočiti splošne informacije o podjetju. Vstop na spletno stran pomeni, da se strinjate z vsemi omejitvami in pogoji, ki so navedeni.

 

Omejitev odgovornosti

 

Po najboljših močeh se bomo trudili zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na svoji strani, vendar uporabnike spletne strani opozarjamo, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamčimo in ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo, dodajamo ali odstranimo vsebino te spletne strani.

 

Avtorske pravice

 

Vse informacije in podobe, objavljene na spletnem mestu (besedila, fotografije, skice, zemljevidi in načrti), računalniški programi) so predmet avtorske zaščite po Zakonu o avtorski in sorodnih pravicah (Uradni list RS, št. 21/1995 s spremembami). Uporabljajo se lahko izključno za izobraževalne in nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorski ali drugih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti ta spletna stran navedena kot vir. Pridržujemo si pravico, da kadar koli in kakor koli, delno ali v celoti spremenimo, dodajamo ali odstranimo vsebine, objavljene na tej spletni strani, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Varovanje zasebnosti

 

Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta in za namene, za katere jih bodo dali uporabniki spletnega mesta. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali za druge namene ter jih ne bomo brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta razkrili tretjim strankam. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

 

Piškotki

 

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo  nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili. Na spletni strani so nameščeni tudi piškotki, ki omogočajo merjenje oglaševanja v Googlovem prikaznem omrežju. Tako mi kot druge strani, na 
primer Google, uporabljamo piškotke za informiranje, optimiziranje in prikazovanje oglasov glede na pretekle obiske na tej spletni strani. Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

 

Več informacij glede piškotkov lahko najdete tukaj

Zakonodaja